[center][/center]
Cześć,
Nazywam się Ędward Ącki IV i jestem przewodniczącym Partii Liberalno – Demokratycznej w świecie POLITIKA. POLITIKA to polityczna gra przeglądarkowa, w której możemy wymieniać się poglądami z innymi graczami. Niezależnie od wieku możesz zostać Premierem, Prezydentem. Jeżeli nie interesuje Ciebie aktywne uczestnictwo w polityce, możesz wydawać własną gazetę, albo też grać na giełdzie. W grze można wygrać nagrody – począwszy od smyczy, przez koszulki, a zakończywszy na laptopach, filmach DVD i konsolach PS.
Chciałbym zaprosić Ciebie do wstąpienia do Partii Liberalno – Demokratycznej. Jesteśmy partią, która nie chce zakazywać, a jedynie dawać możliwości, nie powinniśmy narzucać swojej woli innym ludziom. Jesteśmy partią liberalną, a nasz program możesz przeczytać pod tym linkiem: click! Jest on jeszcze nie skończony i Ty też możesz wziąć udział w jego budowie. Nie podoba Ci się jakiś punkt? A może chcesz dopisać inny? Nie ma problemu! Napisz swoje wątpliwości na forum partyjnym i przysłuż się do jego budowy. A skoro mówimy już o budowaniu. Naszym celem nie jest kopiowanie i tworzenie drugich Wysp Burżuacji (Wielkiej Brytanii), Federacji Bratwurst (Niemiec), czy Imperium Niedźwiedziego (Rosji)! Chcemy budować POLITIKĘ! POLITIKĘ indywidualną, innowacyjną, nowoczesną. Nasz kraj zawsze był nowoczesny i innowacyjny. Przypomnijmy choćby konstytucję, którą wprowadziliśmy zaraz po Stanach Niezwykle Zjednoczonych (SNZ)! Teraz też powinniśmy stawiać na innowacyjność. Przypomniało mi się zdanie wypowiedziane przez pewnego polityka, pozwolę sobie je zacytować: Nie chwalmy się tym, co zrobiliśmy 600 lat temu, a zróbmy coś, co świat będzie pamiętał za 600 lat. Jakże piękne i refleksyjne są te słowa.
Zdecydowałeś się dołączyć do PLD? Jak to zrobić? Krótka instrukcja:
Na początku musisz się zarejestrować na stronie gry (click! ). Po utworzeniu konta, otrzymasz na swoją skrzynkę pocztową link aktywacyjny, w który musisz kliknąć. Po aktywowaniu konta, logujesz się, wpisując dane podane przy rejestracji. Po zalogowaniu, tworzysz nowy profil. Wybierasz imię i nazwisko dla swojej postaci, ustalasz poglądy (aby wstąpić do PLD musisz mieć poglądy lewicowe, centrolewicowe bądź centrowe). Po zakończeniu tworzenia profilu, możesz wstąpić do partii. Klikamy na zakładkę ‘Partia’ w górnym menu strony. Następnie wyświetli się nam podmenu, w którym wybieramy ‘Znajdź partię’. W kolejnym kroku w polu zatytułowanym ‘Nazwa szukanej partii’, wpisujemy: Partia Liberalno – Demokratyczna i wciskamy przycisk ‘Szukaj’. Wyświetlony zostanie profil partii. W ostatnim kroku wybieramy ‘Wyślij zgłoszenie do partii’ i czekamy, aż jej przewodniczący zaakceptuje zgłoszenie.
Mam nadzieję, że zachęciłem Ciebie do wstąpienia do Partii Liberalno – Demokratycznej. Bo zmiany są konieczne… Jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji na temat moje doświadczenia w grze i osiągnięć, kliknij tutaj: click!
Pozdrawiam serdecznie,
Ędward Ącki IV
Przewodniczący PLD.