Mariusz pisze:: Janusz usilnie zwalczał Pawła na konferencjach środowych domagając się udostępnienia mu komputera. Janusz dostał ten komputer, lecz mimo ofert przeszkolenia i pomocy nie potrafił się nim posłużyć. Zapewne przyczyną było, że nie potrafił kupić łącza internetowego.
Janusz obrażał Pawła już wcześniej - rok temu. Mariuszowi udało się przekonać obu do pogodzenia się.
Paweł i Lech chowali teksty Janusza, które chciał upublicznić na Kręgach. Te teksty nie nadawały się do publikacji. Takie było też zdanie Adama.
Janusz wielokrotnie zachował się dziecinnie.
Świadectwo Mariusza Stańskiego
Świadectwo Mariusza Stańskiego
- Janusz Daniluk
- local
Re: Świadectwo Mariusza Stańskiego
Mariusz podaje nieprawdę, ja Pawła Lenartowicza NIE ZWALCZAŁEM. Ja tylko domagałem się oddania mi 500zł lub komputera. Kartę graficzną wartą 300zł, którą dla mnie przywiózł Lech (sam to pisze) zabrał Paweł. Paweł miał mi założyć dysk SSG 500GB (warty ok.250zł) taki dysk założył sobie a mnie zamontował dysk tylko 240GB. (warty ok 120zł) Ja dałem 500zł Pawłowi. Ja czuję się oszukany i pomówiony o wyłudzenie komputera ZA KTÓRY ZAPŁACIŁEM(!) komputer bez tej karty graficznej i z małym dyskiem był mało przydatny do montażu filmów. Postawa Pawła mnie zniechęciła do współpracy z nim.
Janusz Daniluk
Janusz Daniluk