Nowe super Forum Polityczne !!!

Andrzej Lepper

Nowe super Forum Polityczne !!!

Post autor: Andrzej Lepper »

Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

panie andrzeju, witamy na evot.org,
kto prowadzi wymienione przez pana forum ?
myślę, że bez jakiegoś przedstawienia się
ludzie mogą je unikać
z
Jacek A. Rossakiewicz
local
Kontakt:

Post autor: Jacek A. Rossakiewicz »

Zbyszku.

Przejrzałem to forum. jest bardzo dobrze napisane (rozpoczęte). Adminem jest 'Marcin", który swoje niektóre posty podpisuje "Platforma Obywatelska" co sugeruje jego przynależność partyjną jak można się domyślać (?).

Zaś podpis pierwszej wiadomości w tym temacie wskazuje, że to Andrzej Lepper powiadomił nas o tym forum, (chyba, że ktos się pod niego podszył)

W każdym razie pozdrawiam Ciebie i Andrzeja Leppera.

Jacek
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

w dalszym ciągu nic nie wiem kto to jest marcin i nie przypuszczam, żeby L. nas zaszczycił. ktoś się podszywa, inaczej napisałby przynajmniej odnośnik do swoich danych na sejm.gov.pl.

zwróć uwagę jak faceci na czatach robią za dziewczyny, więc podszywanie się to raczej normalka, lecz w sferze polityki autoryzowane wypowiedzi zyskują większy szacunek niż jakieś incognito.
Jacek A. Rossakiewicz
local
Kontakt:

Z pewnością masz rację.

Jacek
Marcin_

Post autor: Marcin_ »

Haha, ale jaja !! Ja jestem adminem tego forum. Wysłałem maila do Leppera, aby odniósł się do postów jakie mu napisałem, nie myslałem że się odezwie.
Trochę mi tylko smutno, że wypowiedział się na Waszym, a nie na moim forum :((

Mam propozycję do admina TEGO forum. Możemy połączyć siły. Zrobiłem fuzję już z jednym forum. Jeśli jesteś zainteresowany, to zapraszam do dyskusji.

Marcin.
Dr hab. Watson

Post autor: Dr hab. Watson »

Witam !!
Sam pomagam w administracji pewnego forum politycznego.
Marcin_ pisze:Haha, ale jaja !! Ja jestem adminem tego forum. Wysłałem maila do Leppera, aby odniósł się do postów jakie mu napisałem, nie myslałem że się odezwie.
Trochę mi tylko smutno, że wypowiedział się na Waszym, a nie na moim forum :((
Widocznie pan Lepper poczuł głęboką chęć zareklamowania jakiegoś forum. A jako osoba miłująca prawo, przecztawszy w regulaminie forum Sz. pana Marcina taki oto zakaz:
§ 3
Zabrania się podawania adresów do konkurencyjnych stron/forów związanych z tematyką: polityka.
nie śmiał zamieszczać tam żadnych linków, więc przeszedł tutaj :lol:
Marcin_ pisze: Mam propozycję do admina TEGO forum. Możemy połączyć siły. Zrobiłem fuzję już z jednym forum. Jeśli jesteś zainteresowany, to zapraszam do dyskusji.

Marcin.
Panie Marcinie...

Gdyby Twoje forum nie miało tak restrykcyjnych regulacji, które jako żywo przypominają czasy realnego socjalizmu - np:
§ 8
Nie wolno używać innej czcionki niż normalna, pisać stylem pogrubionym oraz używać czerwonego koloru czcionki.
to sam chętnie bym Ci zaproponował fuzję.

A puki co, zapraszam na http://www.e-politicus.net !!
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

forum watsona

hi watson,
cieszę się z twojego wpisu,
forum jest fajne, choć podjąłeś się nie lada zadania:
np. utrzymynie forum historycznego na jako takim poziomie
będzie dość trudne.
może napiszesz dwa zdania o sobie, oraz od kiedy istnieje forum
pozdrawiam, zbyszek
Gość

Post autor: Gość »

No cóz...

Mam na imię Krzysztof (i nie mam na razie żadnego tytułu naukowego, co mógłby sugerować mój nick).

Studiuję informatykę.

Jestem administratorem technicznym forum e-politicus.net
Forum istnieje od dwóch lat. Założyli je ludzie spotykający się na czacie politycznym onet.pl

Forum działa na płatnym serverze, ale nie jest komercyjne - utrzymuje się z dobrowolnych składek forumowiczów.

Skupia ludzi o przeróżnych poglądach, w tym wielu aktywnych działaczy różnych młodzieżówek politycznych);
Np. administratorem głównym forum jest pan Szczur - lokalny szef Radykalnej Akcji Antykomunistycznej w Krakowie, ale już moderatorami są działacze bardziej umiarkowanych ugrupowań, takich jak: Młodzi Demokraci, Młode Centrum, Federacja Młodych Uni Pracy;

Na forum można spotkać także wiele osobliwości i indywidualności.
Ale o tym już nie będę opowiadał - sami zobaczcie.

Sam postaram się wnieść własny koloryt do niniejszego forum - jeżeli oczywiście będę tutaj mile widziany.
Dr hab. Watson
local
Kontakt:

Ponieważ dopiero teraz się zarejestrowałm, chciałem jedynie poinformować, że post powyżej popełniłem ja, świadom wszelkich konsekwencji :wink:

Mogę jeszcze dodać parę słów o moim zwierzchniku (czyli głównym administratorze forum e-politicus.net).

Nazwałem go wcześniej pan "Szczur" - bo taki jest jego "oficjalny" nick.
Naparwdę nazywa się Grzegorz Heczko (http://grzegorz-heczko.com) i oprócz polityki zajmuje się tworzeniem stron internetowych.

PS: Dziękuję panie Zbyszku, że zachciał pan zajrzeć w nasze skromne progi (na nasze forum).
Jacek A. Rossakiewicz
local
Kontakt:

Witam dr hab. Watson

Próbowałem wejść na wasze forum: e-politicus, ale ono chodzi tak wolno, że trzeba mieć więcej niż anielską cierpliwość. Próbowałem 4 x dzisiaj. Spróbuję jeszcze późną nocą.

Pozdrawiam
Dr hab. Watson
local
Kontakt:

Szybkość działania forum e-Politicus.net to w tej chwili nasze największe zmartwienie.

Wszystko przez nasz server :( który przechodzi reorganizację.
Ale do końca miesiąca ma być wszystko naprawione.

Puki co, polecam następującą taktykę:
Włącz przeglądarkę. Wpisz adres i zwiń do paska n 5 minut.
W tym czasie zajmij się czymś innym. Przez ten czas powinno się załadopwać.

Mamy sporo użytkowników (173 zarejestrowanych), którzy też narzekają na szybkość, ale wszyscy uważają, że warto wykazać nieco cierpliwości, bo można sę wypowiedzieć w ponad 200 tematch, choć ich poziom jest - delikatnie mówiąc - zróżnicowany.
Dr hab. Watson
local
Kontakt:

Chciałem poinformować, że problemy z szybkością dzialania forum e-politicus.net zostaly zażegnane,

Myślę, że teraz można spokojnie skupić się tam na dyskusji nie czekając pół dnia na załodowanie strony.

Zabraszam serdecznie !!
ODPOWIEDZ