Kto wam za to płaci?

polski udział w konflikcie zbrojnym w Iraku
Kajo

Kto wam za to płaci?

Post autor: Kajo »

Ogladałem w dniu wczorajszym program prowadzony przez K. Durczoka i musiałem sie wstydzic za tzw "POLAKÓW".
Jedyna myśl jaka mi sie nasuwała to to że nalezy przygotowac specjalny samolot i tego Irakijczyka co wstydzi się obywatelstwa polskiego oraz babe która twierdziła że polscy zołnierze mordują irakijczyków oraz gwałca irackie kobiety wysłac do Iraku i wysadzic w środku Bagdadu lub Faludży. Niech tam przemawiają. A stronę "irak.pl" moim zdaniem prowadzą wysłannicy Al Kaidy.
KQ
local

Re: Kto wam za to płaci?

Post autor: KQ »

Kajo pisze: A stronę "irak.pl" moim zdaniem prowadzą wysłannicy Al Kaidy.
Jestes zdrowo trzepniety.
KaBe
local

Post autor: KaBe »

Myślę, że przesadziłeś mówiąc, że stronę irak.pl prowadzą wysłannicy Al Kaidy ale zgadzam się z resztą twojej wypowiedzi. Kurcze nasi żołnierze narażają swoje życie, zostawiają swoje rodziny, dzieci tylko i wyłącznie po to,żeby pomóc tym wszystkim ludziom w Iraku. I jeśli ktoś się wstydzi polskiego obywatelstwa to niech tam wraca i żyje w tym koszmarze.
Zapraszam wszystkich serdecznie na forum polityczne www.kaczyzm.pl
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

> Kto wam za to płaci?
Cześć Kajo, odpowiedź dotycząca tego forum jest prosta. Serwer i łącze finansuję sam. Nie otrzymuję od nikogo żadnych pieniędzy na ten cel, ani żadnych innych prezentów, ułatwień, ani "grzeczności". Planuję założenie fundacji, jednak na razie (styczeń 2007) jej nie ma.
ODPOWIEDZ