Niestety nigdzie nie mogę dostać "Grunty Warszawskie" Danieli Kozłowskiej i Eugeniusza Mzyka, Wydawnictwo Zachodnie Centrum Organizacji, Zielona Góra 2000 r II Wyd.. Numery telefoniczne do Wydawnictwa 068/3246948 i 068/3244441 są wyłączone.,
także strona http://ksiazkizco.home.pl już chyba nie istnieje.
książka "Grunty Warszawskie"
- Adam Puzio
- dekretowiec
- Kontakt:
Jeszcze 2 tygodnie temu byla w ksiegarni ekonomicznej na Grojeckiej.
Firma wydajaca jest w upadlosci.
Jest nowa Utracone Majatki Wojciecha Ptasznika cena ok 38zl/36.10zl z 5%upustem.
Firma wydajaca jest w upadlosci.
Jest nowa Utracone Majatki Wojciecha Ptasznika cena ok 38zl/36.10zl z 5%upustem.
Adam Puzio
www.dekretowiec.pl
www.dekretowiec.pl
tak, "Gruntów Warszawskich" juz nie można dostać, a księgarze mówią, że wiele osób się o tą książkę pyta. jeśli ktoś wie dokładnie w którym sądzie pracują autorzy, zwrócę się do nich z pytaniem czy planują wznowienie.
"Utracone Mienie" Wojciecha Potasznika, wydawnictwo własne ! 2005 zawira kompendium aktów prawnych i wypowiedzi urzędników odpowiedzialnych za proces reprywatyzacji. Potasznik odnosi się także cytatmi do ww. "Gruntów W". Chyby całkiem niezła pozycja.
"Utracone Mienie" Wojciecha Potasznika, wydawnictwo własne ! 2005 zawira kompendium aktów prawnych i wypowiedzi urzędników odpowiedzialnych za proces reprywatyzacji. Potasznik odnosi się także cytatmi do ww. "Gruntów W". Chyby całkiem niezła pozycja.
- Adam Puzio
- dekretowiec
- Kontakt:
Daniela Kozlowska w WSA w Warszawie
a Eugeniusz Mzyk w NSA
ale nie wiem czy pogadasz he he
a Eugeniusz Mzyk w NSA
ale nie wiem czy pogadasz he he
Adam Puzio
www.dekretowiec.pl
www.dekretowiec.pl